Reading


Bij een reading kijk ik intuïtief naar je energieveld. Er bevindt zich in ons energieveld een grote hoeveelheid informatie.
Wanneer dit ‘‘gelezen’’ wordt, geeft het belangrijke momenten weer die met het proces te maken hebben in het hier en nu.
Er wordt gekeken naar situaties die afspelen in je leven waarbij je het zicht kwijt bent betreffende het hoe en waarom.
Zonder oordeel wordt er gekeken naar de thema's in jouw leven en krijg je handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan.
Het maakt je bewust van je struikelblokken en kan je helpen bij het nemen van beslissingen waardoor je meer inzicht kunt krijgen in je eigen leven.
In je energieveld is ook te zien waar je talenten / kwaliteiten liggen. Wat ik zie en wat dit voor mij betekent geef ik aan je door. Dit kan je inzicht geven in je vraagstelling. Mijn ervaring is dat er over het algemeen thema's aan het licht komen die al langer spelen en nu letterlijk gezien mogen worden. Net als bij een healing geef je (on)bewust je grenzen aan. Ik kan alleen zien wat gezien mag worden.

Tijdens een reading kun je duidelijkheid krijgen over de weg die je gaat en dit is iets anders dan de toekomst voorspellen.
Hoewel inzichten al helend kunnen werken, kan het zijn dat ik tijdens de sessie ook gebruik maak van healing technieken.
Je hoeft overigens niet met een specifieke vraag te komen. Wie weet ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het met je gaat.

Een mens die zichzelf onvoorwaardelijk lief heeft geeft zichzelf dagelijks een groot geschenk.