Begeleiding volwassenen.


ruimte

Praktijkruimte

We starten met een intakegesprek waarin duidelijk wordt wat je vraag is, waar je aan wilt werken. Hierover worden afspraken gemaakt. Er wordt tijdens de begeleiding altijd op een positieve manier gekeken naar de situatie die zich voordoet in je leven.

Tijdens de begeleiding ga ik samen met je op zoek naar wat je nú nodig hebt. Dit zal bestaan uit luisteren (er zijn voor de ander), het aanleren van ‘‘technieken’’ waardoor jezelf duidelijkheid krijgt van je patronen in het leven, (geleide) meditatie, healing en reading, stem - en bewegingsoefeningen, het luisteren naar stemvorken.
Er wordt een proces in gang gezet waarbij je inzicht krijgt in de problemen en je bewust wordt van wat er gaande is. Hierdoor zal de energiehuishouding verbeteren en zul je beter in balans komen.
De aanleiding voor een consult kan divers zijn, ik kan je ondersteunen bij het herstelproces, maar de uiteindelijke verandering en het resultaat is ook afhankelijk van de verantwoordelijkheid die je zelf draagt, voor je eigen proces.


‘‘Loslaten betekent tijdelijk het houvast verliezen. Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen.’’
Sören Kierkegaard.